Irányítási politika
PDF Nyomtatás E-mail

A HUNENT Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. vezetői azzal az elhatározással hozzuk létre az ISO 9001, ISO 14001,  IFS és BRC nemzetközi szabványnak valamint a Codex Alimentarius előírásainak megfelelő HACCP rendszereket, hogy a vállalatnál felhalmozott és évszázados hagyományokkal megalapozott baromfifeldolgozási és értékesítési tapasztalatokat szabályozottan működtetett egységes egésszé formáljuk, magas minőségi színvonalat, környezeti biztonságot jelentő, minden alkalmazott számára jól érthető és használható mindennapos eszközzé, a belső irányítás legmagasabb szintű törvényévé tegyük.

Kötelezettséget vállalunk arra, hogy:

- A megfelelő minőségű, biztonságos és törvényes termékek előállítása érdekében megfelelő alapossággal készítjük elő a gyártás műszaki, technikai, környezeti és humán feltételeit.

- Irányítási rendszerünket, tevékenységünket, termékeinket folyamatosan figyeljük és fejlesztjük. Mindezzel összefüggésben folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük eljárásainkat, technológiánkat, berendezéseinket, csomagolásunkat, hogy  a jelenlegi és a jövőbeni igényes vevői elvárásoknak is meg tudjunk felelni.

- Alapvető kötelességünknek tekintjük a vonatkozó környezetvédelmi és egyéb jogszabályok valamint a hatósági előírások betartását, a környezet magas szintű védelmét.

- Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet, és a környezeti értékek védelme mellett. Törekszünk a káros kibocsátások minimalizálására, a szennyezés megelőzésére.

- Rendszeres oktatások, továbbképzések és tréningek tartásával biztosítjuk, hogy folyamatosan frissen tartjuk a cég alkalmazottainak ismeretét a termék-előállítás élelmezés-egészségügyi, higiéniai valamint a környezetvédelmi követelményeiről.

- A telephelyünk környezetében élő lakossággal, a szélesebb közvéleménnyel, a hatóságokkal és hivatalokkal szemben őszinte és nyitott információs politikát követünk a kölcsönös bizalom és a közös munka hatékonysága érdekében.

- Minden partnerünkkel kölcsönös elégedettségen nyugvó,  korrekt üzleti és szakmai kapcsolatot igyekszünk kialakítani.

- Beszállítóinktól, alvállalkozóinktól – akikkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk- színvonalas magas minőségű szolgáltatást vagy terméket várunk el kapcsolatainkban.

- Az élelmiszerbiztonság érdekében igazolt HACCP rendszereket, jó gyártási és higiéniai gyakorlatot alkalmazzuk minden feldolgozó vonalon.

- Lehetőséget biztosítunk a munkatársainknak a cég fejlesztésében való részvételre és folyamatosan vizsgáljuk elégedettségüket.

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon vevőink, üzleti partnereink elégedettségéhez.

Vállalatunk szakembergárdájának szakmai felkészültsége, a vezetés minden szintjén megnyilvánuló elkötelezettsége, a Társaság jogszerű és etikus működése garanciát jelent a politika megvalósulása érdekében.