Cégbemutató
PDF Nyomtatás E-mail

A HUNENT Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. Magyarország egyik legnagyobb vízi szárnyas feldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeive nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában és a Távol-keleten is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált.

A HUNENT Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. több mint 150 éves hagyománnyal rendelkezik, működését 1852-ben kezdte meg.

Jelenleg a legkorszerűbb rendszerben, vertikális integrációban folyik a napos baromfi keltetése, nevelése és feldolgozása, mely technológia minden Uniós követelménynek megfelel. Ezáltal biztosított a nyomon követhetőség az alapanyagtól a végtermékig.

A vállalkozás alapvető célja, hogy következetesen jó minőségű, az egészséges táplálkozási igényeket kielégítő, kedvező tulajdonsággal rendelkező áruk kerüljenek feldolgozásra, így mindenki számára elérhető szárnyas vörös húsok kerüljenek a fogyasztók asztalára.

A cég fő profilja a pecsenyekacsa a  feldolgozás. E termékeket egészben, darabolva, előhűtve, fagyasztva forgalmazzuk. Kínálatunkban szerepelnek elősütött- és késztermékek, ezen felül konkrét vevői igények alapján is készítünk termékeket export és belföldi partnereink számára.

Menedzsmentmentünk alapvető célja, hogy cégünk megfeleljen a változó fogyasztói igényeknek, magas minőségű és megbízható gyártási technológiával előállított termékekkel elnyerje a fogyasztók bizalmát és megtartsa vevőit. HUNENT Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. ezen célkitűzéseket szem előtt tartva működik belföldön és külföldön egyaránt.

Rendelkezünk ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, IFS, BRC valamint a HACCP Tanúsítványokkal.